Peuhiksen iltapäiväkerho

Ajankohtaista

Lukujärjestys

Ohjaajat

Niina Lahti
Toiminnanjohtaja

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja, lastentarhanopettaja ja ammatillinen opettaja. Ennen Peuhiksen perustamista työskentelin liikunnanohjaajana ohjaten lasten, aikuisten sekä erityisryhmien liikuntaa. Olen toiminut myös uimaopettajana ja uimavalvojana mm. Uimastadionilla. Urheilutaustani on ollut monen sorttinen, esim. yleisurheilu, hiihto ja lentopallo, mutta mukaan on mahtunut paljon muutakin. Tänä päivänä lähimpänä sydäntäni on salibandy. Talvella tykkään lasketella. Myös ulkoilu ja luonnossa liikkuminen (vaellus, marjastaminen, sienestäminen) on minulle mielekästä toimintaa. Lasten liikkuminen ja liikuttaminen on minulle tärkeää ja toivon, että toimintamme synnyttäisi lapsille myönteisiä kokemuksia kaikenlaista liikuntaa kohtaan. On tärkeää lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen kannalta, että lapset kohdataan tasavertaisesti ja yksilöinä toiminnassa, joka on turvallista, luottamuksellista, toiset huomioivaa sekä kannustavaa. 

Petra Lehtonen

Olen 27-vuotias liikuntaneuvoja. Olen ohjannut liikuntaa kaikenikäisille vauvasta vaariin; lapsille taitoluistelua, telinevoimistelua ja uintia ja aikuisille sekä senioreille puolestaan ryhmäliikuntaa, vesijumppaa ja kuntosaliharjoittelua. Nuorempana olen harrastanut taitoluistelua. Nykyään harrastuksiini kuuluu ulkoilu, monipuolinen liikunta ja matkustelu.

Sanni Nissinen

Olen Kisakallion Urheiluopistosta valmistunut liikuntaneuvoja. Tällä hetkellä kasvatan ammattitaitoani Kajaanin ammattikorkeakoulussa opiskellen lisää liikunta-alaa. Aloitin liikuntaurani ryhmäliikunnanohjaamisella ja se on edelleen ihan huippua ja aion jatkaa sitä Peuhiksen ohella. Minulle rakkaimmat harrastukset ovat tanssi ja ihana koirani Väinö. Minulle on tärkeää, että lapsilla on turvallinen ja mukava olo minun kanssani. On kiva päästä temmeltämään lasten kanssa ja purkamaan samalla myös omaa loputonta energiaani. Uskon, että meille tulee todella hauska vuosi niin lasten kuin aikuistenkin kanssa!

Niklas Pajusalo

Olen 38-vuotias kuvataidekasvatuksen opiskelija. Aikaisemmalta koulutukseltani olen kuvataiteilija. Minulla on monen vuoden kokemus sekä opettajan- että koulunkäyntiavustajan työstä. Vapaa aikani vietäni koirani kanssa peuhatessa tai bänditreeneissä. Minulle tärkeätä kasvatustyössä on opettaa lapsille toisten huomioimista, erilaisuuden hyväksymistä sekä kehittää lapsen uskoa omiin taitoihin ja kykyihin.

Ville Rimpilä

Olen 30 – vuotias ja kotoisin Vaasasta. Muutin Helsinkiin muutama vuosi takaperin. Aloitin viime syksynä opinnot oppisopimuksella Peuhiksessa ja reilu vuoden päästä on tarkoitus valmistua liikuntaneuvojaksi Kisakallion urheiluopistosta. Olen pienestä pitäen harrastanut ja liikkunut paljon. Tällä hetkellä harrastuksiin kuuluu jalkapallo, koripallo sekä talvisin ”pipolätkän” peluu. Toimin myös futisvalmentajana HPS:ssä. Lapsissa parasta on järjetön energian määrä joka tarttuu samalla itseeni sekä heistä huokuva aitous ja elämänilo.

Suvi Piipponen

Hello! Olen Vantaalainen, mutta viimeiset 9v. vietin Yhdysvalloissa opiskellen, urheillen ja töitä tehden. Olen entinen jalkapalloilija ja nykyinen kuntoilija, mutta minua kiinnostaa kaikki urheilulajit. Minulla on koira nimeltä Milos, joka on minulle tärkeintä maailmassa. Lapset ovat ihanan energisiä ja heidän onnistumisia on mahtavaa seurata!

Kati Bossen

Heips! Olen 20-vuotias urheilun ja musiikin ystävä. Minulla on paljon urheilutaustaa monesta eri lajista ja rakastan liikkua. Musiikin, piirtämisen ja eläinten kanssa vietän paljon vapaa-aikaa. Pidän tästä työstä sillä saan olla mukana lasten menoissa ja meiningeissä ja saan olla osa heidän arkea. Olen aikasemmin ollut päiväkodissa töissä pienempien kanssa joten odotan innolla pääseväni toimimaan eri-ikäisten lasten kanssa ja kokemaan uusia asioita.