Peuhiksen iltapäiväkerho Paloheinä

Ajankohtaista

Lukujärjestys

Ohjaajat

Niina Lahti
Toiminnanjohtaja/ palveluntuottaja

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja, lastentarhanopettaja ja ammatillinen opettaja. Ennen Peuhiksen perustamista työskentelin liikunnanohjaajana ohjaten lasten, aikuisten sekä erityisryhmien liikuntaa. Olen toiminut myös uimaopettajana ja uimavalvojana mm. Uimastadionilla. Urheilutaustani on ollut monen sorttinen, esim. yleisurheilu, hiihto ja lentopallo, mutta mukaan on mahtunut paljon muutakin. Tänä päivänä lähimpänä sydäntäni on salibandy. Talvella tykkään lasketella. Myös ulkoilu ja luonnossa liikkuminen (vaellus, marjastaminen, sienestäminen) on minulle mielekästä toimintaa. Lasten liikkuminen ja liikuttaminen on minulle tärkeää ja toivon, että toimintamme synnyttäisi lapsille myönteisiä kokemuksia kaikenlaista liikuntaa kohtaan. On tärkeää lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen kannalta, että lapset kohdataan tasavertaisesti ja yksilöinä toiminnassa, joka on turvallista, luottamuksellista, toiset huomioivaa sekä kannustavaa. 

Sanni Nissinen vastuuohjaaja

Olen Kisakallion Urheiluopistosta valmistunut liikuntaneuvoja ja Kajaanin ammattikorkeakoulun käynyt liikunnanohjaaja. Aloitan ihanassa Peuhiksessa nyt neljännen vuoteni ja toimin Peuhiksen vastuuohjaajana. Aloitin liikuntaurani ryhmäliikunnanohjaamisella ja se on edelleen ihan huippua ja aion jatkaa sitä Peuhiksen ohella. Rakkain harrastukseni on tanssi ja sitä onkin tullut harrastettua jo 16 vuoden ajan. Minulle on tärkeää, että lapsilla on turvallinen ja mukava olo minun kanssani. On kiva päästä temmeltämään lasten kanssa ja purkamaan samalla myös omaa loputonta energiaani. Uskon, että meille tulee todella hauska vuosi niin lasten kuin aikuistenkin kanssa!

Petra Lehtonen

Olen 27-vuotias liikuntaneuvoja. Olen ohjannut liikuntaa kaikenikäisille vauvasta vaariin; lapsille taitoluistelua, telinevoimistelua ja uintia ja aikuisille sekä senioreille puolestaan ryhmäliikuntaa, vesijumppaa ja kuntosaliharjoittelua. Nuorempana olen harrastanut taitoluistelua. Nykyään harrastuksiini kuuluu ulkoilu, monipuolinen liikunta ja matkustelu.

Niklas ”Niki” Pajusalo

Olen 38-vuotias kuvataidekasvatuksen opiskelija. Aikaisemmalta koulutukseltani olen kuvataiteilija. Minulla on monen vuoden kokemus sekä opettajan- että koulunkäynninavustajan työstä. Vapaa-aikani vietän koirani kanssa peuhatessa tai bänditreeneissä. Minulle tärkeätä kasvatustyössä on opettaa lapsille toisten huomioimista, erilaisuuden hyväksymistä sekä kehittää lapsen uskoa omiin taitoihin ja kykyihin.

Ville Rimpilä

Olen 30 – vuotias ja kotoisin Vaasasta. Muutin Helsinkiin muutama vuosi takaperin. Aloitin viime syksynä opinnot oppisopimuksella Peuhiksessa ja reilu vuoden päästä on tarkoitus valmistua liikuntaneuvojaksi Kisakallion urheiluopistosta. Olen pienestä pitäen harrastanut ja liikkunut paljon. Tällä hetkellä harrastuksiin kuuluu jalkapallo, koripallo sekä talvisin ”pipolätkän” peluu. Toimin myös futisvalmentajana HPS:ssä. Lapsissa parasta on järjetön energian määrä joka tarttuu samalla itseeni sekä heistä huokuva aitous ja elämänilo.

Jyri Inkinen

Olen vahvan urheilu taustan omaava 24-vuotias nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi opiskeleva nuorimies Helsingistä. Positiivisen asenteen omaava herrasmies, joka tuo iloa ja kannustusta lapsien ja työkavereidenkin päiviin. Harrastuksiin kuuluu kuntosali sekä jalkapallo. Kilpa- ja joukkueurheilu taustani ansiosta tuon oman panokseni lasten liikunnalliseen kasvatukseen.

Jenna Liljelund

Olen 19-vuotias ylioppilas Espoosta ja vietän tällä hetkellä välivuotta. Olen kauan harrastanut urheilua ja toiminut urheilun parissa. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu salibandyn pelaaminen sekä laulaminen. Musiikki on myös aina ollut lähellä sydäntäni kaikissa sen muodoissa. Nautin lasten kanssa työskentelystä ja haluan luoda heille turvallisen ympäristön, jossa he vapaasti voivat ilmaista itseään.

Kiia Syrjänen

Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja, jonka intohimona on koripallo ja lasten kanssa työskentely. Aloitin uran liikunnan parissa valmentamisesta. Nuoresta iästä huolimatta olen ehtinyt vetää myös ryhmäliikuntaa ja toimia personal trainerina. Tällä hetkelle työskentelen koripallon parissa Peuhiksen lisäksi. Omiin harrastuksiini kuuluu salilla käyminen ja golf tällä hetkellä. 

Nick van den Dungen

Hei! My name is Nick. I’m a 28y old Dutch guy. I’m an adventure educator and received my bachelor in Sport science. I have been guiding people in the Northern wilderness on snowmobiles, snowshoes and on hiking trips. I love going on adventures, and show the kids everything amazing about our nature. I give them a positive and safe space in which they can explore, play and learn. My Finnish is under maintenance, but the kids teach me well.

Essi Mattsson

Moi! 
Nimeni on Essi, koulutukseltani olen varhaiskasvatuksen opettaja. Yliopistosta valmistumisen jälkeen tein neljä vuotta töitä Peuhiksessa, jonka jälkeen muutin Englantiin, Liverpooliin. Siellä asuessani työskentelin 0-6 -vuotiaiden lasten kanssa ensin päiväkodissa ja sittemmin koululla. Lempiharrastukseni on käsipallo, jota olen pelannut ja valmentanut toistakymmentä vuotta. Muuten vapaa-ajalla nautin koiran kanssa ulkoilusta ja löhöilystä! 

Arvostan reilua peliä ja tiimityötä niin urheilussa kuin elämässä yleensäkin. Iltapäivätoiminnassa erityisen tärkeää on se, että lapset tulevat nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään, ja että he saavat kokeilla uusia asioita sekä harjoitella taitojaan turvallisessa ympäristössä. Peuhiksen toiminnassa nämä asiat toteutuvat erittäin hyvin. 

Ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen on mahtavaa palata takaisin Suomeen ja Peuhikseen!

Annamari Kuittinen (äitiyslomalla)

Olen 32-vuotias sirkusohjaaja ja parhaiten minut tunnetaan nimellä Ansku. Valmistuin sirkusopinnoistani Turun ammattikorkeakoulusta 2017 ja sen jälkeen olen ohjannut sirkusta eri ikäluokille taaperoista aikuisiin. Tämän lisäksi aiempaa kokemusta löytyy leiriohjaajana sekä päiväkotielämästä. Sirkustelun (ja muun liikkumisen) lisäksi käsillä tekeminen on itselle mielekästä puuhaa ja olenkin löytänyt itseni askartelemasta mm. hologrammia älypuhelimeen, matkalaukkua esitykseen ja tietenkin jongleerauspalloja sirkusteluihin. 
Haluan kannustaa lapsia kokeilemaan uusia juttuja ja oppimaan uusia taitoja!