Peuhis Hettarin iltapäiväkerho Vuosaari

Ohjaajat

Niina Lahti
Toiminnanjohtaja/ palveluntuottaja

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja, varhaiskasvatuksen opettaja ja ammatillinen opettaja. Ennen Peuhiksen perustamista vuonna 2001 työskentelin liikunnanohjaajana ohjaten lasten, aikuisten sekä erityisryhmien liikuntaa. Olen toiminut myös uimaopettajana ja uimavalvojana mm. Uimastadionilla, Serenassa ja uimarannoilla. Nykyään Peuhiksen työn ohessa olen 6 vuotta toiminut huoltajana tyttöjen alle 19-vuotiaiden salibandyn maajoukkueessa. Olen luonteeltani kokeilunhaluinen ja siksi harrastustaustani onkin monisyinen, esim. hiihto, tennis, uinti, lentopallo, salibandy, haitarin ja pianon soitto. Nykyään pelailen padelia sekä ulkoilu ja luonnossa liikkuminen (vaellus, marjastaminen, sienestäminen) on itselleni mielekästä toimintaa. Lasten liikkuminen ja liikuttaminen on minulle tärkeää ja toivon, että toimintamme synnyttäisi lapsille myönteisiä kokemuksia kaikenlaista liikuntaa kohtaan. Työssäni iltapäivätoiminnan palveluntuottajana ja ohjaajana minulle on tärkeää, että lapset kohdataan tasavertaisesti ja yksilöinä toiminnassa, joka on turvallista, luottamuksellista, toiset huomioivaa sekä kannustavaa.

Aida Pasma

Moikka! Olen Aida, 20-vuotias ja muutin vasta Helsinkiin viettämään välivuottani. Rakastan urheilla, kävellä luonnossa sekä pidän askartelusta ja muista kädentaidoista. IP:n ulkopuolella vietän aikaa uimahallilla valmentajana. Pidän lasten kanssa työskentelystä ja haluan oppia siitä koko ajan uutta.

Mika Veskoniemi

Olen Mika Veskoniemi 31-vuotias metsätieteiden maisteri ja olen ensimmäistä lukuvuotta ohjaajana. Pidän luonnosta, urheilusta ja kirjallisuudesta. Metsäretket ja erilaiset pallopelit ovat parasta puuhaa myös Hettarilla. Lapsissa parasta on aitous ja positiivinen energia.

Matilda Hendriksson

Eeva Lahtela

Hei!

Olen Eeva ja suoritan Peuhiksessa liikunnanohjaaja (AMK) harjoittelua. Pyrin kaikessa toiminnassani toimimaan arvojeni pohjalta, joita ovat muun muassa läheiset, terveys, luonto ja rakkaus. Näiden pohjalta toimin myös Peuhiksessa ja vapaa-ajallani. Vapaa-ajallani tykkäänkin retkeillä luonnossa perheen kanssa tai käydä salilla. Peuhiksen iltapäiväkerhossa minua puolestaan ilahduttaa iloiset kasvot ja lasten aito ilo, joka syntyy yhteisen tekemisen kautta❤️