Peuhis Hettarin iltapäiväkerho Vuosaari

Ajankohtaista

Lukujärjestys

Ohjaajat

Niina Lahti
Toiminnanjohtaja/ palveluntuottaja

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja, lastentarhanopettaja ja ammatillinen opettaja. Ennen Peuhiksen perustamista työskentelin liikunnanohjaajana ohjaten lasten, aikuisten sekä erityisryhmien liikuntaa. Olen toiminut myös uimaopettajana ja uimavalvojana mm. Uimastadionilla. Urheilutaustani on ollut monen sorttinen, esim. yleisurheilu, hiihto ja lentopallo, mutta mukaan on mahtunut paljon muutakin. Tänä päivänä lähimpänä sydäntäni on salibandy ja padel. Talvella tykkään lasketella. Myös ulkoilu ja luonnossa liikkuminen (vaellus, marjastaminen, sienestäminen) on minulle mielekästä toimintaa.
Lasten liikkuminen ja liikuttaminen on minulle tärkeää ja toivon, että toimintamme synnyttäisi lapsille myönteisiä kokemuksia kaikenlaista liikuntaa kohtaan. On tärkeää lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen kannalta, että lapset kohdataan tasavertaisesti ja yksilöinä toiminnassa, joka on turvallista, luottamuksellista, toiset huomioivaa sekä kannustavaa.

Roosa Juvonen vastuuohjaaja


Olen 29-vuotias humanististen tieteiden kandidaatti. Opiskelin ja asuin Espanjassa lähes 10 vuotta, palasin Suomeen muutama vuosi sitten. Harrastustaustani on monipuolinen; siihen kuuluu telinevoimistelua, käsipalloa ja partiota. Nykyään harrastan monipuolista luonnossa liikkumista sekä laskettelua. Lasten kanssa onkin kiva puuhata ja leikkiä metsässä, ja siten opettaa tärkeitä arvoja ympäristöön ja sen kunnioittamiseen liittyen.

IP-ohjaajana olen kannustava, iloinen sekä helposti lähestyttävä. Minulle tärkeää kasvatustyössä on luoda lapsille turvallinen ympäristö, jossa yhdessä tekeminen, leikin kautta oppiminen sekä omana itsenä hyväksytyksi tuleminen ovat avainasemassa. 

Joanna Bäck

Olen 32 vuotias sporttinen ohjaaja. Olen valmentanut 13 vuotta tanssin-sekä voimistelun parissa. Valmentajan työhöni on kuulunut esimerkillinen lasten ja nuorten ohjaus terveellisiin elämäntapoihin sekä kilpaurheilijoiden tavoitteellinen kehittäminen. Valmentamisen lisäksi olen toiminut 8 vuotta kauneudenhoitoalalla ja maskeeraajana. Työtehtäviin on kuulunut muun muassa teatterityö ja maskeerauskoulun vastaavana opettajana toimiminen. Tällä hetkellä opiskelen töiden ohessa liikuntaneuvojan ammattia Kisakallion urheiluopistossa. Tavoitteena työskennellä tulevaisuudessa terveyttä edistävän liikuntaneuvonnan parissa.

IP-ohjaajana olen kannustava. Minulle on tärkeää, että lapset kokevat iloa sekä turvallisuuden tunnetta.

Olivia Aho

Olen 23-vuotias Kisakallion Urheiluopistosta valmistunut liikuntaneuvoja. Erikoistuin lasten ja nuorten liikunnan ohjaamiseen. Olen paljasjalkainen helsinkiläinen ja asun tällä hetkellä Vuosaaressa. Näin ollen iltapäiväkerhon lähimaastot ovat minulle ennestään jo hyvin tuttuja. Harrastan muodostelmaluistelua ja laji on kuulunut elämääni lähes aina. Tällä hetkellä ohjaan myös pieniä luistelijan alkuja muutaman kerran viikossa. 

Gurpreen Chadha

Nimeni on Gurpreen ja olen intialainen. Tulin Suomeen 3 vuotta sitten. Henkilökohtaisesti olen luova, kurinalainen ja aktiivinen. Olen valmistunut insinööriksi ja maisteriksi henkilöstö- ja markkinointialalta Intiasta. Harrastuksiini kuuluvat jooga, meditaatio, uinti, maalaus, tanssi ja käsityöt. Harrastukseni ja haluni työskennellä lasten kanssa ovat innostaneet, kannustaneet ja motivoineet minua opiskelemaan Suomessa uuden ammatin. Opiskelin kasvatusta ja ohjausta ja valmistuin juuri koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajaksi. Puhun sujuvaa englantia, hindiä ja punjabia, mutta suomen kieleni on edelleen (käsittelyssä).

My name is Gurpreen, and I’m Indian. I came to Finland 3 years ago. Personally, I am creative, disciplined and active and professionally graduated as an “engineer”, and I also graduated with a master’s degree in” human resources and marketing” from India. My hobbies include yoga, meditation, swimming, painting, dance and crafts. My hobbies and desire to work with children have inspired, encouraged and motivated me to study a new profession in Finland, i.e., education and guidance, and I just graduated as a school counsellor. I speak fluent English, Hindi and Punjab, but my Finnish language is still (under processing). 

Mitja Kylliäinen