Peuhis Hettarin iltapäiväkerho Vuosaari

Ajankohtaista

Lukujärjestys

Ohjaajat

Niina Lahti
Toiminnanjohtaja/ palveluntuottaja

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja, lastentarhanopettaja ja ammatillinen opettaja. Ennen Peuhiksen perustamista työskentelin liikunnanohjaajana ohjaten lasten, aikuisten sekä erityisryhmien liikuntaa. Olen toiminut myös uimaopettajana ja uimavalvojana mm. Uimastadionilla. Urheilutaustani on ollut monen sorttinen, esim. yleisurheilu, hiihto ja lentopallo, mutta mukaan on mahtunut paljon muutakin. Tänä päivänä lähimpänä sydäntäni on salibandy ja padel. Talvella tykkään lasketella. Myös ulkoilu ja luonnossa liikkuminen (vaellus, marjastaminen, sienestäminen) on minulle mielekästä toimintaa.
Lasten liikkuminen ja liikuttaminen on minulle tärkeää ja toivon, että toimintamme synnyttäisi lapsille myönteisiä kokemuksia kaikenlaista liikuntaa kohtaan. On tärkeää lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen kannalta, että lapset kohdataan tasavertaisesti ja yksilöinä toiminnassa, joka on turvallista, luottamuksellista, toiset huomioivaa sekä kannustavaa.

Roosa Juvonen vastuuohjaaja


Olen 29-vuotias humanististen tieteiden kandidaatti. Opiskelin ja asuin Espanjassa lähes 10 vuotta, palasin Suomeen muutama vuosi sitten. Harrastustaustani on monipuolinen; siihen kuuluu telinevoimistelua, käsipalloa ja partiota. Nykyään harrastan monipuolista luonnossa liikkumista sekä laskettelua. Lasten kanssa onkin kiva puuhata ja leikkiä metsässä, ja siten opettaa tärkeitä arvoja ympäristöön ja sen kunnioittamiseen liittyen.

IP-ohjaajana olen kannustava, iloinen sekä helposti lähestyttävä. Minulle tärkeää kasvatustyössä on luoda lapsille turvallinen ympäristö, jossa yhdessä tekeminen, leikin kautta oppiminen sekä omana itsenä hyväksytyksi tuleminen ovat avainasemassa. 

Janne Halonen

Olen 25-vuotias monipuolisen liikuntataustan omistava nuori. Harrastuksiini kuuluu kausiurheilulajit, kuten lumilautailu, skeittaus ja SUP-lautailu sekä ympärivuotinen kiipeilyharrastus, jota ohjaan myös työkseni iltaisin. Näiden lisäksi minulla on ystävieni mukaan terävä maalaisjärki ja hyvä huumorintaju. Käsittelen hyvin hankalat tilanteet pitkän pinnani ansiosta ja tulen hyvin toimeen kaikenlaisten lasten kanssa. Aamupäivisin toimin Heteniityn koulussa koulunkäynninavustajana.

Olivia Aho

Olen 22-vuotias Kisakallion Urheiluopistosta valmistunut liikuntaneuvoja. Erikoistuin lasten ja nuorten liikunnan ohjaamiseen. Olen paljasjalkainen helsinkiläinen ja asun tällä hetkellä Vuosaaressa. Näin ollen iltapäiväkerhon lähimaastot ovat minulle ennestään jo hyvin tuttuja. Harrastan muodostelmaluistelua ja laji on kuulunut elämääni lähes aina. Tällä hetkellä ohjaan myös pieniä luistelijan alkuja muutaman kerran viikossa. 

Joanna Bäck

Olen 31 vuotias kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osaaja. Edeltävät 13 vuotta olen toiminut tanssi-sekä voimisteluvalmentajana. Valmentajan työhöni on kuulunut esimerkillinen lasten ja nuorten ohjaus terveellisiin elämäntapoihin sekä kilpaurheilijoiden tavoitteellinen kehittäminen. Valmentamisen lisäksi olen toiminut 8 vuotta kauneudenhoitoalalla ja maskeeraajana. Työtehtäviin on kuulunut muun muassa teatterityö ja maskeerauskoulun vastaavana opettajana toimiminen. Tällä hetkellä opiskelen töiden ohessa liikunnanohjaajan ammattia Kisakallion Urheiluopistossa. Tavoitteena työskennellä tulevaisuudessa terveyttä edistävän liikuntaneuvonnan parissa.

IP-ohjaajana olen kannustava. Pyrin siihen, että lapset löytävät innokkuutta liikkumisesta ja uskaltavat turvallisesti kokeilla uutta.