Peuhis Hettarin iltapäiväkerho

Ajankohtaista

Lukujärjestys

Ohjaajat

Niina Lahti
Toiminnanjohtaja

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja, lastentarhanopettaja ja ammatillinen opettaja. Ennen Peuhiksen perustamista työskentelin liikunnanohjaajana ohjaten lasten, aikuisten sekä erityisryhmien liikuntaa. Olen toiminut myös uimaopettajana ja uimavalvojana mm. Uimastadionilla. Urheilutaustani on ollut monen sorttinen, esim. yleisurheilu, hiihto ja lentopallo, mutta mukaan on mahtunut paljon muutakin. Tänä päivänä lähimpänä sydäntäni on salibandy. Talvella tykkään lasketella. Myös ulkoilu ja luonnossa liikkuminen (vaellus, marjastaminen, sienestäminen) on minulle mielekästä toimintaa.
Lasten liikkuminen ja liikuttaminen on minulle tärkeää ja toivon, että toimintamme synnyttäisi lapsille myönteisiä kokemuksia kaikenlaista liikuntaa kohtaan. On tärkeää lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen kannalta, että lapset kohdataan tasavertaisesti ja yksilöinä toiminnassa, joka on turvallista, luottamuksellista, toiset huomioivaa sekä kannustavaa.

Janne Halonen

Olen 24-vuotias monipuolisen liikuntataustan omistava nuori. Harrastuksiini kuuluu kausiurheilulajit, kuten lumilautailu, skeittaus ja SUP-lautailu sekä ympärivuotinen kiipeilyharrastus, jota ohjaan myös työkseni iltaisin. Näiden lisäksi minulla on ystävieni mukaan terävä maalaisjärki ja hyvä huumorintaju. Käsittelen hyvin hankalat tilanteet pitkän pinnani ansiosta ja tulen hyvin toimeen kaikenlaisten lasten kanssa. Voit törmätä minuun iltapäiväkerhon lisäksi myös Hettarin aamuparkissa. 

Jyri Inkinen

Olen vahvan urheilu taustan omaava 24-vuotias nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi opiskeleva nuorimies Helsingistä. Positiivisen asenteen omaava herrasmies, joka tuo iloa ja kannustusta lapsien ja työkavereidenkin päiviin. Harrastuksiin kuuluu kuntosali sekä jalkapallo. Kilpa- ja joukkueurheilu taustani ansiosta tuon oman panokseni lasten liikunnalliseen kasvatukseen.

Mitja Kylliäinen

Olen 27-vuotias urheilun sekatyömies Vantaalta. Ip-kerhon ohjaajan työn lisäksi teen lasten ja nuorten uinti- ja triathlonvalmennusta, juoksuvalmennusta sekä erilaisten kestävyysurheilulajien valmennusta. Oma lajini on triathlon, jossa kilpailen puoliammattilaisena. Olen ollut lasten kanssa erilaisissa työtehtävissä vuodesta 2013; ala-asteen ja päiväkodin keittiöstä ip-kerhoon ja juniorivalmennuksiin. Tykkään liikkua ja tehdä kaikenlaista nimenomaan 7-9- vuotiaiden kanssa. Vahvuuksiani ovat monipuolisuus, positiivisuus ja sosiaalisuus. Pilke silmäkulmassa ja ilon kautta…. 🙂

Olivia Aho

Olen 21-vuotias Kisakallion Urheiluopistosta valmistunut liikuntaneuvoja. Erikoistuin lasten ja nuorten liikunnan ohjaamiseen. Olen paljasjalkainen helsinkiläinen ja asun tällä hetkellä Vuosaaressa. Näin ollen iltapäiväkerhon lähimaastot ovat minulle ennestään jo hyvin tuttuja. Harrastan muodostelmaluistelua ja laji on kuulunut elämääni lähes aina. Tällä hetkellä ohjaan myös pieniä luistelijan alkuja muutaman kerran viikossa. 

Henna Venäläinen

Olen Kuopiosta lähtösin 23- vuotias nuori nainen. Koulutukseltani olen urheiluhieroja ja tällä hetkellä opiskelen toista vuotta fysioterapeutiksi. 
Lasten kanssa työskentely on aina ollut osa unelmaa, mihin tähtään myös tulevassa ammatissani. Monipuolinen liikunta on mielestäni tärkeää jokaiselle ja täällä pääsenkin tukemaan lapsia kohti sitä polkua.

Kati Ahvonen

Olen ensimmäistä syksyä mukana Peuhis Hettarin iltapäivätoiminnassa. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi.  Tykkään vapaa-ajalla liikkua, ulkoilla, ottaa valokuvia. Peuhiksessa on mukava suunnitella ja toteuttaa lapsille iltapäiviksi mielekästä tekemistä.  Mahtavaa on nähdä lasten liikkumisen ja yhdessä tekemisen riemua.